MPARMPA STERGIOS
.png)
Η επιχείρηση « ΒΛΑΧΟΣ» ξεκίνησε να λειτουργεί το 1958 ως υπαίθρια ψησταριά μπροστά στο μπεζεστένι της Πλατείας Ελευθερίας.
Έπειτα το 1968 η ψησταριά αναγκάζεται να μετακομίσει εξαιτίας του καπνού και μεταφέρεται στη οδό Κουντουριώτη. Το 1976 φεύγει ο παππούς Βαγγέλης από την επιχείρηση και αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος, πρωτομάστορας έως τότε του μαγαζιού. Το 1988 μετακομίζει στην Κουντουριώτου και Εμμ. Ανδρόνικου γωνία. Τον Νοέμβριο του 2006 το μαγαζί επεκτείνεται και ανακαινίζεται πλήρως, καθώς η σύνθεση πέτρας και ξύλου εντυπωσιάζει τους πελάτες οι οποίοι, όσο περνά ο καιρός δηλώνουν και πιο ενθουσιασμένοι από το συνολικό design των χώρων του μαγαζιού.
Το 2006 δημιουργείτε το κρεοπωλείο «ΒΛΑΧΟΣ», στο οποίο παρασκευάζονται όλα τα κρέατα και κρεατοσκευάσματα, επιλέγοντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες . Αποτέλεσμα η ψησταριά να προμηθεύει πάντα το καλύτερο στους πελάτες.
Το 2008 και το 2009 η επιχείρηση «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ» προτάθηκε και κατάφερε να κερδίσει το 1ο βραβείο, στα βραβεία LIFE STYLE AWARDS για το καλύτερο σουβλάκι σε όλη την Ελλάδα. Η διάκριση αυτή όπως ήταν φυσικό ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν μεγάλα ονόματα της γαστρονομίας.
Τον Μάιο του 2009 η επιχείρηση επεκτείνεται με ένα νέο κατάστημα στον Λευκώνα Σερρών που λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία ενθουσιάζοντας τους πελάτες με τις παραδοσιακές αλά ταυτόχρονα νεωτεριστικές γεύσεις που αποτελούν την επιτυχία της επιχείρησης στα τόσα χρόνια.
Τον Μάιο του 2015 στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) στον νομό Καβάλας συνεχίζεται η επιτυχία με ένα ακόμη ψητοπωλείο.
Τον Ιανουάριο του 2016 η παράδοση συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη με ένα νέο ψητοπωλείο στην περιοχή της Κ. Τούμπας. Ένας χώρος που συνδυάζει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα με την μοντέρνα διάθεση της εποχής μας .
Τέλος τα φρέσκα ντόπια κρέατα σερβιρισμένα στη λαδόκολλα, το ευχάριστο περιβάλλον του μαγαζιού και ο ιδανικός εξωτερικός χώρος κάνουν τους πελάτες να ενθουσιάζονται