ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ HOOK SHOT ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

files/GBA Store/hook_shot/Dusan Ivkovic.jpg

"Είναι ο πιο κατάλληλος για να σας διηγηθεί τα μυστικά του hook shot και το βιβλίο του θα είναι πολύ χρήσιμο τόσο σε αρχάριους προπονητές όσο και σε πιο έμπειρους. Είμαι σίγουρος ότι διαβάζοντας το βιβλίο θα μάθετε πολλά καινούρια πράγματα. Σας εύχομαι καλό διάβασμα".

Dusan Ivkovic


files/GBA Store/hook_shot/Zeljko Obradovic.jpg

"Ο Λάζαρος κυριαρχεί στη θέση του low post ακριβώς γιατί χρησιμοποιεί αρκετά το hook shot. Πιστεύω λοιπόν πως δεν υπάρχει καταλληλότερος αθλητής για να εξηγήσει την τεχνική του hook shot".

Zeljko Obradovic

 

files/GBA Store/hook_shot/vaggelis_aggelou.jpg

"Το βιβλίο του Λάζαρου Παπαδόπουλου θα γίνει χωρίς αμφιβολία εγχειρίδιο γνώσης για τη θέση του (low post). Πολύ χρήσιμο για παίκτες και προπονητές. Οι αρχές τις οποίες εξετάζει, είναι απλές και κατανοητές και μπορούν να εφαρμοστούν από όλους. Ωστόσο, οι αρχές αυτές είναι σαν την όπερα. Δεν μπορείτε να περάσετε στην εκτέλεση αν πρώτα δεν κάνετε πρόβα!".

Βαγγέλης Αγγέλου

 

files/GBA Store/hook_shot/dimitris_itoudis.jpg

"Η μεθοδολογία που μας δίνει ο Λάζαρος σε αυτό του το βιβλίο θα είναι σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο για νέους αθλητές αλλά και για νέους προπονητές που θα ήθελαν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι θα πρέπει να κάνουν για να εκτελέσουν ένα τέλειο hook shot".

Δημήτρης ΙτούδηςΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σταθερό: 2310309939 / Κινητό:6981047055

Σταθερό: 2310309939
Κινητό: 6981047055

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου 54240 Θεσσαλονίκη

Αθ. Γιαννούση 1, Χαριλάου
54240 Θεσσαλονίκη